Counseling

We hebben allemaal wel eens een periode in ons leven waarin gebeurtenissen en daarbij behorende gevoelens onoplosbaar lijken. Dat we vastzitten in onze eigen denkpatronen, we geen opening meer zien en uitgeput raken. Het kan dan prettig zijn om met iemand, die onbevooroordeeld is alles eens rustig op een rijtje te zetten en helderheid te scheppen in onze denkpatronen. Een counselor is hier bij uitstek geschikt voor.

In mijn praktijk bied ik geestelijk gezonde mensen een steuntje in de rug bij het zelf zoeken naar een oplossing voor hun problemen of bij het beter leren omgaan met het geen waar hij/zij op dat moment moeite mee heeft.


Counseling voor bedrijven

Omdat u zuinig bent op uw personeel is het goed om uw medewerkers soms een steuntje in de rug te bieden. Counseling op de werkvloer is zeer nuttig om uw medewerkers positief en fris in de organisatie te laten functioneren.

Door de hoge werkdruk en onze haastige maatschappij kunnen werkgever en werknemer soms tegen problematiek aanlopen waar op dat moment eigenlijk geen tijd voor is. De counselor biedt ondersteuning bij vastgelopen medewerkers of dreigend uit te vallen personeel.

Te denken aan:
  • Oververmoeidheids klachten
  • Dreigend conflict tussen werknemer en werkgever
  • Te hoog ziekteverzuim ( onverklaarbaar)
  • Conflicten op de werkvloer
  • Of de medewerker die verandering nog niet aandurft

Een gezond bedrijf heeft gezond personeel!


Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier of bellen naar 06-24275686 / 0515-858913.

Ik zal z.s.m. contact met u opnemen.